miercuri, 11 mai 2011

Iustin are nevoie de noi!!!Citind povestea lui,nu putem rămâne nepăsători...

Ma numesc Iustin si sunt un baietel de aproape 4 anisori. Știu, despre mine, ca am o “inima speciala” cu care foarte putini copii au nesansa sa vina pe lume. Cand aveam 7 luni, mami m-a rugat intr-o zi, sa fiu puternic si curajos, sa simt tot timpul dragostea ei si a tatalui meu, m-a sarutat si mi-a spus sa nu uit ca ma iubesc enorm si ma asteapta inapoi, apoi m-a luat in brate o doamna si...am adormit... Un timp, am simtit cum cineva a fost langa mine, ma mangaia pe frunte, parea sa fie mami iar asta m-a linistit... 
Aveam sa înțeleg mai tarziu, CEVA s-a intamplat cu mine, m-am trezit speriat, nu o vedeam pe mami și  iarasi am adormit...In sfarsit, simt prezenta ei, deschid ochii si sunt fericit; incerc sa ma misc dar nu pot de durere, plâng si ma doare gatul ingrozitor de tare, mana ei calda imi atinge fruntea si...uit de durere, sunt liniștit... mami zambeste usor: “Te-ai intors puiule , bravo, ai fost puternic, acum sunt lângă tine, va fi bine. "Multumesc Doamne, multumesc ca ai vegheat asupra noastra! ”... NU A FOST VIS!!!


Mama lui Iustin:


 Dragii nostri prieteni,

Fiind vorba de a 2-a operatie pe cord deschis, este important ca inima fiului nostru, sa fie pusa in mana unui chirurg foarte bun, care sa faca tot ce este mai bine pentru viata lui Iustin si noua parintilor sa ne transmita siguranta.
Iustin mai are nevoie de un RMN cardiac ce trebuie facut tot in Germania la aceeasi clinica, in luna iunie a acestui an. Sansele de supravietuire si de a putea duce mai departe o viata cat mai aproape de normalitate depind de o monitorizare corecta si de decizii bune luate in timp util.
Costul RMN-ului, transportului si cazarii este de aproximativ 1500 euro, bani pe care noi familia nu putem sa-i avem, drumurile dese la controale, internarile prin spitale, cheltuielile pentru prima operatie si tratamentele lui Iustin ne-au folosit toate resursele. Singurul venit al familiei este  salariul unui bugetar de stat iar casa in care locuim este inchiriata.Am incercat sa ne descurcam singuri in continuare dar nu am reusit.

Va cerem ajutorul voua, oamenilor care puteti si vreti  sa ne sprijiniti in drumul pe care il avem de parcurs pana cand inima lui Iustin va fi sanatoasa.
Va cerem ajutorul voua, oamenilor care puteti intelege disperarea unui parinte ce trebuie sa-si priveasca neputiincios copilul stiind ca sanatatea, viata lui depinde de o suma de bani pe care nu o mai poate avea. Cat de puternic trebuie sa fii, sa te uiti in ochii copilului tau, sa ridici din umeri si sa-i poti spune: "... atat am putut face pentru tine!".
Acest RMN ar fi trebuit sa-l facem in luna ianuarie sau februarie insa am amanat pentru luna iunie din cauza lipsei banilor.Este foarte important pentru ca stabileste cand se va face urmatoarea interventie chirurgicala pe cord deschis; iar fara el, Iustin ar putea face complicatii pe care nu le-ar mai  recupera chiar daca va fi operat pentru ca nu va ajunge din timp la operatie. Starea lui de sanatate se poate schimba brusc si traim fiecare clipa cu frica ca nu vom mai reusi sa-i salvam viata.
Este imposibil sa ne imaginam viata fara lumina din ochisorii lui, fara zambetul si veselia cu care poate cuceri si cel mai trist suflet daruindu-i forta de a rade si de a regasi fericirea.


Stim ca, drumul este lung si greu pana cand inima lui Iustin va bate asa cum ar fi normal, insa atunci cand se va intampla acest lucru...o veti auzi-o cum va multumeste!


 Va multumim din inima!
Iustin, Camelia si Manuel Mitu 
      Doamne ajuta!

DONATII IN CONT BANCAR
Cont deschis pentru Iustin:
Banca Comerciala Romana, sucursala Galati


RON: RO58RNCB0318032436770002
EUR: RO77RNCB0705032436770001
USD: RO85RNCB0318032436770001
SWIFT: RNCB ROBU


Titular cont: Mitu Camelia
Tel. 0740153436
kamymitu@yahoo.co.uk 


http://helpiustin.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu