marți, 3 mai 2011

Sunt Andreea,am 12 ani si am probleme cu inima.Ajuta-ma te rog!

Între 25.000 şi 40.000€ – atât valorează mai nou o inimă sănătoasă

Între 25.000 şi 40.000 de euro are nevoie fiica mea pentru a putea duce o viaţă normală. Banii de care din păcate nu dispun. Dar nu ne dăm bătuţi. De fapt lupta, de abia începe.

Andreea are nevoie de aceşti bani până pe 23 mai, când este programată la operaţie în Germania.

Fiica mea suferă de DSV subaortic membranos operat, Stenoză infundibulară restantă severă (boala Fallot), regurgitare mitrala gr. I,regurgitare tricuspidiana gradul I, regurgitare aortica gr. I. Mai pe scurt,are o malformaţie cardiacă, care o impiedică să trăiască normal şi datorită agravării bolii îi pune în pericol viaţa.

Această afecţiune poate fi tratată, însă în România în acest moment, nivelul medicinei nu permite acest lucru din cauza colapsului din sistemul sanitar,datorită numărului mic de operaţii alocat de Ministerul Sănătăţii pentru intervenţiile chirugicale la copii , către institutul Inimii Cluj, care sunt în număr de 16 pentru anul 2011, în condiţiile în care în Romania se nasc aproximativ 1000 de copii anual cu malformaţii cardiace. Listele de asteptare sunt extrem de lungi şi copiii sunt amânaţi până când starea lor se deteriorează semnificativ, unii dintre copilaşi mor aşteptând o şansă la viaţă. Speranţa însă vine din Germania, tot de la un medic român. Reputatul domn doctor Eugen Săndica de la Spitalul din Bad Oeynhause, Germania este specializat exact în tipul acesta de afecţiune, de care şi suferă şi Andreea.
Suma nu o ştim nici noi exact. Avem nevoie între 25.000 şi 40.000 de euro. Banii aceştia nu îi investim de fapt într-o operaţie, banii aceştia în investim de fapt în şansa la un viitor sănătos pentru fiica noastră. Banii aceştia vor acoperi cheltuielile operaţiei, spitalizarea şi cheltuielile post-operatorii pentru a ne asigura că fiica noastră va fi vindecată.

Mi-ar plăcea să o cunoşti personal pe Andreea. Nu ai zice că este un copil bolnav. Este isteaţă, hotărâtă şi determinată să se recupereze.


DONAŢII:

ING Bank în lei
IBAN: RO14INGB0000999900459857
Titular de cont : Neagu Cristina Ioana

BCR in EURO
BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.
IBAN: RO92RNCB0648008576020001
SWIFT: RNCB RO BU
Titular cont: Neagu Cristina Ioana

CONTACT:
contact@andreeneagu.ro
Cristina Neagu: 0742 117 200


Presa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu