duminică, 15 iulie 2012

Cancer la numai 3 ani


Acest ingeras de numai 3 anisori are o poveste foarte trista.Cititi povestea ei scrisa de o mama disperata:

Numele meu este Mariana Popa, sunt mama singura a unei minunate fetite de 3 ani care a fost diagnosticata cu o boala extrem de rara,opsoclonus-myoclonus syndrome,pe scurt oms.
Acum un an si jumatate Andreea-Maria,fetita mea a fost diagnosticata cu neuroblastom( cancer) la glanda suprarenala,factor declansator pt oms.
A fost extirpata acesta tumoare si atat medicii din Romania ,cat si cei de la Viena au crezut ca dupa interventia chirurgicala asupra neuroblastomului si dupa chimioterapie aceasta boala neurologica necunoscuta v-a regresa .
Din pacate nu s-a intamplat asa si singura sansa ca Maria sa creasca ca un copil sanatos,fara deficiente motrice sau de vorbire si gandire este o alta interventie chirurgicala si un tratament la clinica din Illionois,USA sub directa indrumare a profesorului doctor Pranzatelli.
Doctorul Pranzatelli este o somitate in domeniu si singura persoana din lume care a vindecat copii cu acest sindrom.
Suma de care am urgent nevoie este de 20-25000 USD,ce include interventia chirurgicala si tratamentul,cheltuielile de transport,cazare si masa pt perioada cat suntem nevoite sa stam acolo
Am obtinut cu greu programarea pt 13 IUNIE 2012, la Clinica din SUA,prietenii mei buni care locuiesc la Washington si au o fetita cu acelasi sindrom ca Maria m-au ajutat si ne asteapta acolo cu toata dragostea ,dispusi la orice efort numai ca Maria sa poata obtine tratamentul corect si salvator.
Pentru viramente bancare am deschis pe numele meu conturile la CITI Bank .
POPA MARIANA
RO 84 CITIB 000001000336606 RON
RO 94 CITIB 000001000336620 USD
RO 51 CITIB 000001000336618 EURO
GOD BLESS YOU,
A Dvs cu speranta si incredere ,
Mariana Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu