marți, 12 februarie 2013

Ajutati-ma, va rog!!!!!!

România, trezeşte-te!: Ajutati-ma, va rog!!!!!!:
Are 7 luni şi chiar dacă nu poate să vorbească vă cere ajutorul. Este vorba de Eduard, un copil al cărui destin stă în mîinile dumneavoastră. Edi nu aude dar acest lucru se poate schimba în urma unui implant cohlear. Costă însă destul de mult iar familia nu-şi poate permite suma de 25.000 de euro.
Primul şi cel mai important sunet pe care un copil îl aude este glasul mamei. Eduard nu şi-a auzit pînă acum mama şi chiar dacă trăieşte într-o linişte totală se bucură la vederea celei care i-a dat viaţă. 25.000 de euro este o sumă destul de mare dar, cu ajutor din partea dumneavoastră îi putem oferi lui Edi glasul mamei.
Rîde, se joacă şi încearcă să articuleze primele cuvinte dar nu reuşeşte pentru că nu a auzit niciodată un sunet. Nu ştie cum se spune mama şi nu poate asculta glasul celei care i-a dat viaţă. A aflat că Edi nu aude, pe cînd micuţul avea 3 luni. Au mers la Bucureşti la Spital şi diagnosticul le-a schimbat viaţa.
Eduard are nevoie de un implant cohlear. Operaţia costă 50.000 de euro, iar statul romîn nu subvenţionează decît pentru o ureche aşa că, familia mai are nevoie de 25.000 de euro. O sumă mult prea mare pentru cei doi părinţi.
Hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, este diagnosticul lui Eduard. Familia micuţului face un apel către oamenii cu suflet care doresc să-l ajute pe Edi. Orice sumă contează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu